Gudrybė, apie kurią net negalėjote pagalvoti
Kartais tam tikros mažos detalės gali nulemti labai daug. Tad jeigu matote, kad pasirinktame recepte yra parašytas tam tikras ingredientas arba nurodytas tam tikras veiksmas, geriau jų laikytis, nes taip galima gauti kur kas geresnį variantą. Lygiai tokia pati situacija yra ir su keksiukais. Kad gautųsi purūs keksiukai reikia labai paprastų dalykų. Vienas jų yra purūs miltai. Jokiu būdu į šių kepinių tešlą negalima berti miltų paprastai, tiesiog dedant šaukštu. Kad jie būtų itin purūs, miltus būtina prasijoti. Ir būtų puiku, jeigu tokį veiksmą atliktumėte ne kartą. Taip oro dalelės kur kas lengviau pateks į miltus, kas kepant juos automatiškai padarys žymiai puresnius. Dar viena gudrybė, kurią galima panaudoti yra ta, kad į keksiukų tešlą galima dėti šiek tiek sodos arba kepimo miltelių. Tačiau su šiais produktais reikėtų elgtis atsargiai, nes jų padauginus gali būti juntamas specifinis skonis.
Keksiukai su įvairiais įdarais
Kartais gali atrodyti, kad visą keksiukų purumą gali sugadinti įvairūs įdarai. Juk jie yra ganėtinai sunkūs ir tokiu būdu jie gali neleisti jiems pakilti. Todėl nenorint įprastų kepinių, dažnai jų yra atsisakoma. Tačiau verta paminėti, kad jei viską darysite būtent taip, kaip yra nurodyta recepte, tikrai gali pavykti purūs keksiukai, kurie bus su įdaru. Todėl vadovaukitės visomis pateiktomis rekomendacijomis ir turbūt nereikėtų įdaro pridėti per daug, kad viskas pavyktų puikiai.
Koks gali būti skaniausias purių keksiukų receptas?
Turbūt kiekvienas turi skirtingą skonį ir kas tinka vienam, nebūtinai turi tikti kitam. Todėl nurodyti vieno skaniausio puraus keksiuko recepto yra labai sunku. Vieniems gali patikti šokoladiniai, kitiems su įvairiais įdarais, dar kitiems paprasti vaniliniai ir panašiai. Todėl verta paieškoti pačių įvairiausių šių kepinių receptų ir juos rinktis pagal savo skonį. Turbūt patogiausia receptų ieškoti galima internete, nes ten atrasite tikrai ne vieną.